Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager 2011

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Alhamdulillah, syukur…:)

Dah lamer plak Mama tak menjengah blog kesayangan Mama nie…:) Busy kemain la Mama lately nie. Nak jadik pemimpin, masa untuk diri sendiri dah tak baper nak ader. Masa hanya untuk diluangkan bersama dengan business partners…:) But, I am happy sebab dapat tolong business partners Mama untuk capai impian mereka…:) Alhamdulillah, syukur. Mama pon skit-skit, sedang belajar untuk jadi seorang pemimpin yang bertanggungjawab seperti CDM Kak Salha and CDM Hanis Haizi. Memang kedua-dua pemimpin yang terdekat dengan Mama nie, Mama jadikan mereka sebagai pemimpin idola buat Mama…:)

Anyway, banyakkkkkkkkkkkk sangat benda Mama nak update dalam blog nie. Especially yang berkaitan dengan business…:) Tapi, satu-satu la yer. Mama cuber update sebanyak mungkin so that you all boleh bacer blog Mama tiap-tiap hari kan?

Okey, first thing yang Mama nak update, is last Saturday, 16th of July 2011, berlangsungnyer Penganugerahan SM & SSM di Menara PGRM, Cheras. Actually, kalau you all nak tahu la kan, dari pangkat pertama you all menapak dalam business nie, you all akan sentiasa diraikan. Means, dari pangkat Sales Manager, you all akan naik pentas, ambil award. Then, dapat second pangkat, pon akan diraikan. Sampai la you all naik pangkat tertinggi iaitu Crown Diamond Manager (CDM), memang lagik grand la dier punyer ceremony. Macam anak Raja you all akan dicelebrate tau…:) Memang besh.

Okey, untuk this anugerah, Mama naik stage untuk ambil award second pangkat which is Senior Sales Manager. Actually, pada harai tersebut, ader 2 orang lagi business partners Mama patut naik stage untuk ambil award together dengan Mama, which are Nana and Ismalina, tapi kedua-dua couldn’t make it, sebab atas urusan kerja…:( So, untuk my group, Mama naik sengsorang. Tapi, as usual, group CDM Kak Salha kan dah besar, so memang seronok sangat dapat jumper business partners yang lain. Theme colour was red. Memang merah all over the place…:) Suker sangat pergi ceremony camnie, sebab we all boleh dress up cantik-cantik, wear glamorous make-ups and pakai serba serbi cantik-cantik la…:D Memang besh giler…:)

So, tanpa membuang masa, enjoy the pictures yer…:)

Anugerah SM SSM 2011 - 1Anugerah SM SSM 2011 - 2

Raser macam graduation plak, but, much better…:) Sebab lagik boleh pakai cantik-cantik and dress up giler-giler…:)

Anugerah SM SSM 2011 - 3Sesi bergambar bersama dengan pemimpin hebat in this business…:) From top, with CDM Hanis Haizi and CDM Kak Salha. Then, second picture, with CDM Ramzi. Third and fourth picture, with Madam Lam, peneraju stokis B32…:) And the last one, with beloved CDM Kak Ana…:) Kurus giler Kak Ana. And her dress, cantikkkkkkkkk sangat…:)

Anugerah SM SSM 2011 - 4Anugerah SM SSM 2011 - 5Anugerah SM SSM 2011 - 6With my soul sister, my beloved leader, CDM Kak Salha…:) Banyak giler kenangan manis, pahit, suker-duker dengan Kak Salha nie…:)

Anugerah SM SSM 2011 - 7Anugerah SM SSM 2011 - 8Anugerah SM SSM 2011 - 9Anugerah SM SSM 2011 - 10Anugerah SM SSM 2011 - 12Gediks tak we all? Hehehehe…:D

Credit pictures to Alfaath, our unofficial photographer of the day…:)

Alhamdulillah, 2 orang daripada business partners Mama dapat hadir untuk lihat Mama ambil award. Mama bersyukur sangat. To Rajiah and Awin, thanks for coming, dear…:) Insya Allah, lepas nie turn you all plak yer…:) You all boleh bacer my business partner, Rajiah punyer entry on this event…:) Kecik comel jer orang nyer, tapi, Ya Allah, semangat memang sangat-sangat kuat…:) Kagum sangat dengan semangat Rajiah nie…:)

http://rajiahrazak.blogspot.com/2011/07/anugerah-smssm-2011.html

Memang Mama bersyukur sangat sebab dipertemukan dengan business nie. Banyak sangat yang Mama belajar sepanjang jadi usahawan Muslimah Premium Beautiful nie…:) Memang sangat bernilai. Rasernyer, kalau kerja makan gaji, takkan dapat all of these kind experiences kan?

Lepas nie, nak tempah baju untuk anugerah Diamond bulan September 2011 nie. Mama akan naik untuk ambil anugerah for my third pangkat which is Diamond Sales Manager plak…:) Lagik glamour. Beribu orang akan datang pada malam tue…:) Tak sabarnyer…:)

So, for those yang nak experience this kind of journey, you all pon boleh sebenarnyer…:) Semuanya bermula dengan satu langkah jer. Dengan business nie, Insya Allah, you all akan sentiasa raser dihargai and disayangi. Hidup you all akan sentiasa diwarnai dengan warna-warna kehidupan yang sangat cantik. Trust me…:)

With Premium Beautiful, life you will be much more beautiful…:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

2 thoughts on “Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager 2011

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *