Anugerah Sales Manager And Senior Sales Manager – August 2016

Alhamdulillah, syukur…:)

Rasanya baru sahaja semalam meraikan kejayaan rakan-rakan kongsi yang berjaya naik pentas untuk award Sales Manager dan Senior Sales Manager. Padahal it was March 2016 ago. And this time, the same award diadakan sekali lagi, untuk kali kedua pada tahun ini.

For those yang masih belum tahu, this award adalah untuk meraikan usahawan yang berjaya naik pangkat Sales Manager (dengan jualan terkumpul sebanyak RM20,000) dan Senior Sales Manager (dengan jualan terkumpul sebanyak RM60,000).

So, tanpa berlengah masa, jom enjoy the pictures during the event.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 1My outfit of the day. Semua pun recycle. Nothing is new. I bought the black abaya during a convention in Putrajaya, years ago. And I’ve styled with a wide and long  black plain shawl. As usual, I love wearing sarung tangan bertutup during event.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 2This event telah diadakan pada 13th of August 2016 (Saturday), bertempat di IDCC, Seksyen 15, Shah Alam, Selangor.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 3Permulaan untuk perarakan kesemua usahawan yang bergelar Crown Diamond Managers (CDM) menuju ke atas pentas.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 4As usual, majlis akan dimulakan dengan perarakan CDM menuju ke atas pentas dan akan menyanyikan lagu corporat syarikat, iaitu, ‘Hai-O Perjuanganku’.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 5Some of my rakan-rakan kongsi yang dapat hadir on that day. Alhamdulillah, syukur…:) Thank you semua yang dapat hadir.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 6Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 7 Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 8Allahu, apabila tengok rakan-rakan kongsi naik pentas, memang rasa hendak menangis. Sebab bukan untuk mereka hendak mencapai kejayaan pertama dan kedua ini. Ada yang bermula dengan hanya register RM50 sahaja dan tiada modal. \

Alhamdulillah, mereka berjaya mengumpul jualan sebanyak RM20,000 dan RM60,000. Tahniah kepada Senior Sales Manager Olin Safura, Sales Manager Aisyah dan Sales Manager Siti Raudah. You all memang hebat! Teruskan mengumpul bukti-bukti kejayaan, dan teruskan perjalanan sehingga menuju ke puncak.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 11Insya Allah, lebih banyak kejayaan akan kami, #PBAngels cipta selepas ini. Go, go, #PBAngels! Let’s conquer Malaysia!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 10Alhamdulillah, sebahagian daripada keluarga besar Top Leaders Circle yang dapat hadir on that day. Alhamdulillah, syukur…:)

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 9Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager August 2016 - 12Alhamdulillah, the event went very well on that. Insya Allah, akan lebih ramai lagi pelapis baru, usahawan baru yang akan naik pentas lagi selepas ini. Doakan kejayaan kami, untuk terus capai impian kami.

Kepada sesiapa yang ingin memulakan perniagaan bersama dengan kami, yang ingin menjana pendapatan tambahan bersama-sama dengan #PBAngels, you all boleh contact Mama at: 019-4419180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com. Hanya RM50 diperlukan untuk register sebagai ahli bersama-sama dengan kami. Tiada modal minimum diperlukan.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *