Anugerah Sales Manager And Senior Sales Manager – March 2016

Alhamdulillah, syukur…:)

Allahu, Mama hampir terlupa untuk buat entry about this. So, this is another backdated entry. Maafkan Mama. Haha! So, here goes.

Details of the event:

Anugerah Sales Manager & Senior Sales Manager

Date: 19th March 2016 (Saturday)

Venue: Ideal Convention Center (IDCC), Shah Alam, Selangor.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 1Alhamdulillah. Untuk award pada March 2016 lepas, Mama berpeluang untuk meraikan rakan-rakan kongsi Mama yang berjaya naik stage untuk both awards, iaitu Sales Manager (jualan terkumpul sebanyak RM20,000) dan Senior Sales Manager (jualan terkumpul sebanyak RM60,000). Tahniah Mama ucapkan kepada yang berjaya naik stage.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 2My jubah was designed from my favourite designer, Nawi Aris. Lace Mama beli masa free trip ke Vietnam tahun lepas. I did my own make up.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 3Mentor-mentor yang sangat Mama hormati dan sangat Mama sayangi. Pakar IT dan pakar strategi di dalam Top Leaders Circle. Hampir 6 tahun dalam business ini, mereka inilah yang sentiasa bersama dengan Mama. Allahu, tidak terbalas jasa mereka. Terlampau banyak. Waktu happy mereka ada. Waktu sedih pun mereka ada. Mereka sentiasa percaya dengan kemampuan Mama. Mereka sentiasa tidak putus asa dengan Mama. Mereka sentiasa tidak pernah rasa bosan untuk terus membimbing Mama dan kumpulan Mama. Thank you so much Crown Diamond Manager (CDM) Kak Salha Zain dan CDM Abang Alfaath. Semoga Allah sentiasa merahmati kalian berdua.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 4Bersama dengan CDM Salleha Roslan, sahabat perjuangan di dalam Top Leaders Circle. Tahniah CDM Salleha Roslan, kerana dipilih oleh syarikat untuk menjadi speaker, memberi kata-kata semangat untuk semua usahawan yang baru bermula dalam business ini on that day. Really inspired dengan kejayaan CDM Salleha Roslan dalam business ini.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 5 Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 6Tahniah bakal Diamond Sales Manager Kak Mawar. Bukan sahaja berjaya naik pangkat Senior Sales Manager, malah melahirkan 2 orang rakan kongsi yang berpangkat Sales Manager. Kagum sangat dengan semangat Kak Mawar. Umur dah melewati 40-an, and duduk pun jauh daripada mentor, namun, masih boleh follow step by step, and boleh capai kejayaan dalam business sehingga kini. Mama pun sentiasa terbakar dengan semangat kakak-kakak yang jauh lebih tua daripada Mama ini.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 13Seorang lagi kakak yang sangat Mama inspired sangat-sangat. Jangan main-main, kakak ini berumur 45 tahun. Pernah dalam satu bulan capai personal sales lebih daripada RM5000. Alhamdulillah, syukur…:) Now, sudah ada agent-agent berdaftar di bawah beliau. Tahniah Kak Maslita Othman. Dalam diam, sentiasa bakar semangat Mama. Kalau kakak-kakak yang jauh berada di utara ini boleh, kenapa  tidak kita, kan? Apa lagi alasan kita untuk tidak mahu berubah?

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 14Go #PBAngelsUtara! You can go big!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 7 Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 8Fuh, ini seorang lagi yang sentiasa bakar semangat kami di Kuala Lumpur. Bakal Diamond Sales Fateha Fatin. Walaupun jauh daripada mentor beliau di Kuala Lumpur, purata setiap bulan sentiasa buat sales RM10,000 ~ RM20,000. Allahu, kagumnya Mama dengan orang yang boleh buat sales besar, tetapi sentiasa merendah diri. Allah murahkan rezeki mereka bagi mereka yang tidak meninggi diri. Insya Allah.

Mama doakan kejayaan Fateha Fatin di Selatan ya!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 16Tahniah #PBAngels!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 17Another bakal diamond di dalam #PBAngels! Tahniah Olin Safura. Dalam masa beberapa bulan sahaja beliau capai jualan terkumpul dari RM20,000 ke RM60,000. And now, hampir hendak capai RM180,000 jualan terkumpul. Walaupun busy bekerja sebagai accountant, handle 2 orang anak kecil, namun itu tidak pernah mematahkan semangat beliau untuk terus maju dalam business ini.

Subhanallah. Mama banyak sangat ambil semangat daripada rakan-rakan kongsi Mama. Sangat inspired dengan mereka yang sentiasa tidak pernah putus asa dengan rezeki Allah dalam business ini.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 18Tersama tema dengan rakan kongsi Mama. Tahniah kak Siti. Alhamdulillah. Another kakak yang jauh lebih tua daripada Mama. Jarak umur bukan penghalang untuk maju dalam business. Semtiasa dengar kata-kata mentor. Mama doakan kejayaan Kak Siti ya!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 12Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 15Go #PBAngelsSelatan dan #PBAngelsUtara! Luaskan kuasamu.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 20Next kita sambut kejayaan Siti Raudah pula ya. Mungkin kita hadir pada award kali ini, tidak dapat naik stage pun. Tapi, penting untuk kita sentiasa berada di dalam kelompok orang-orang yang dah berjaya. Pasti kita pun boleh. Mama pun tidak sabar untuk meraikan kejayaan Siti raudah untuk award akan datang.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 9Bersama dengan adik beradik Top Leaders Circle. Bersatu kita teguh, bercerai kita roboh. Doakan persahabatan kami kekal sampai bila-bila.

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 11Meraikan kejayaan CDM Salleha Roslan sebagai speaker syarikat on that day. Tahniah CDM Salleha Roslan!

Anugerah Sales Manager Dan Senior Sales Manager - March 2016 - 10Next Crown Diamond Manager in the making. Allahu, RM 2 juta in the makin. Doakan kejayaan bakal CDM Ismalina Ishak.

Mama sentiasa doakan kejayaan rakan-rakan kongsi Mama, tidak kira di mana mereka berada. Memang tidak sabar untuk meraikan kejayaan rakan-rakan kongsi #PBAngels dim dalam majlis anugerah akan datang.

Kalau you all ada sebarang pertanyaan mengenai business Premium Beautiful yang Mama involve ini, you all boleh contact Mama at: 019-4419180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com. Mama bersedia untuk bantu usahawan-usahawan baru yang ingin mengubah kualiti kehidupan mereka.

Change for a better future.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *