BeYouTiful Night

Alhamdulillah, syukur…:)

Haha! Another backdated entry. Semoga you all tidak boring baca entry Mama ya.

BeYouTiful Night ini adalah salah satu majlis yang diadakan oleh Sahajidah Hai-O Marketing untuk meraikan pemenang kepada rancangan Shake & Shape Finale. And beberapa highlights yang lain adalah Premium Beautiful Live Voting Contest, Rizman Ruzaini Modelling Showcase and of course, the most awaited Special Performance by Ziana Zain…:)

I’ve decided to wear all red for that night. I’ve bought my jubah from my cousin. And my long and wide red shawl is from @tudungbyme (Tudung By Me).

The event took place Grand Lagoon Ballroom, Sunway Resort Hotel & Spa.

With my rakan kongsi yang datang dari Johor, Diamond Sales Manager Fateha Fatin. Cantik sangat lace dress Fatin malam tersebut. And sebenarnya, lace dress ini sudah lama. Sebelum Fatin pakai Premium Beautiful, memang badan agak membongkok, walaupun Fatin sebenarnya kurus. Pakai lace dress ini pun memang nampak kurang kemas masa itu. Selepas pakai Premium Beautiful, memang lace dress ini terletak cantik sahaja pada badan.

With my rakan kongsi yang datang dari Ipoh, Perak, Sales Manager Titie Wahab. Kalau tengok badan Titie sekarang ini, memang tidak percaya yang Titie pernah juga besar. Alhamdulillah, dengan pemakaian Premium Beautiful yang sangat consistent, badan Titie semakin mengecil.

Bersama dengan rakan kongsi yang setia bersama dengan Mama, sejak awal Mama berniaga. Tahniah Ezreen Nur, kerana baru sahaja mencapai jumlah jualan RM20,000.

Mama sebenarnya sangat bangga dengan rakan kongsi sebelah Mama. Namanya Siti Raudah. Alhamdulillah, now Siti Raudah sudah pun bergelar Sales Manager dengan jumlah jualan melebihi RM20,000. Walaupun nampak biasa-biasa sahaja, tetapi semangat dalam business sangat tinggi.

Bersama dengan rakan-rakan kongsi Mama yang hadir pada malam tersebut. Alhamdulillah, dapat berkumpul ramai-ramai dengan rakan-rakan kongsi Mama yang datang dari pelbagai negeri seperti Kedah, Johor, Perak dan of course, Kuala Lumpur dan Selangor. And mereka semua ini adalah Premium Beautiful experts. Memang pakar product Premium Beautiful.

Alhamdulillah, syukur…:) Mama berpeluang untuk bergambar bersama the inspiring Prof. Datuk Jimmy Choo.

Ketika ini, pemenang untuk rancangan Shake & Shape Finale sudah pun dihebahkan. Tahniah kepada pemenang. Best sangat jadi pemenang Shake & Shape Finale. Boleh pakai dress rekaan Rizman Ruzaini…:)

Lawak sangat ketika ini. Ketika ini Mama sedang bergambar dengan rakan-rakan kongsi Mama. Alih-alih, sedang bergambar, pintu lif terbuka, and keluar Ziana Zain daripada lif tersebut. Memang tergamam we all. Cantik sangat. And seriously, badan sangat kecil. Kagum sekejap.

And seriously, this is what we were waiting for. A short concert from Ziana Zain. Memang mantap sangat suara Ziana Zain pada malam tersebut.

And malam tersebut, Ziana Zain berkongsi yang dia sudah mula pakai body suit sejak berumur 14 tahun. Patut lah badan sangat mantap. Kemas sangat.

Alhamdulillah. Everything went well that night. Mama bersyukur sangat dapat berjumpa dan berkumpul bersama-sama dengan team #PBAngels Mama. Bayangkan ya, we all sebenarnya tidak mengenali antara satu sama lain. Tetapi, dengan asbab berniaga Premium Beautiful ini, we all menjadi sangat rapat. Alhamdulillah.

We all mempunyai impian yang lebih kurang sama. Hendak cepat-cepat bebas hutang, hendak cepat-cepat bebas kewangan dan hendak cepat-cepat bebas masa. Insya Allah, dengan business Premium Beautiful, dengan izin Allah, anything is possible. Sebab melalui business Premium Beautiful, you all boleh capai income / bonus sehingga 5-digit setiap bulan. And hanya perlu spend masa 2 jam minimum setiap hari untuk business ini.

Percaya atau tidak, 80% of my rakan kongsi buat business Premium Beautiful secara part time sahaja. Sambil bekerja makan gaji, sambil buat business Premium Beautiful ini. Sambil dapat gaji setiap bulan, sambil dapat income / bonus daripada business Premium Beautiful. Mudah sangat berniaga Premium Beautiful dengan team #PBAngels. Ada mentor untuk bimbing kita, untuk bagi tunjuk ajar, and untuk pimpin tangan kita sehingga ke puncak kejayaan.

Tinggal kita hendak pergi buat atau tidak, sahaja. Alang-alang sudah berniaga, berniaga lah sampai kaya. Sampai kita puas hati, kan? Sampai menjadi…:)

Jika you all berminat untuk menyertai team #PBAngels, sama-sama untuk mencapai impian untuk bebas hutang + bebas kewangan + bebas masa dengan business Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Insya Allah, sama-sama kita tanam niat, untuk sentiasa melakukan yang terbaik untuk diri kita, untuk keluarga kita, dan untuk orang yang kita sayang.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *