Cinderella Versi Melayu

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Mama memang hantu drama romantic. Tak kisah la English ker, Melayu ker, Spanish ker…:)

Selepas tengok episode last Nora Elena, Mama terus teringatkan drama Cinderella lakonan Ahmad Idham and Haliza Misbun. Saper ingat drama tue?

Aduhaiii, terus Mama carik drama tue, and terus download. Muahahahahahahaha…:D

Trust me…:D Suker sangat watak Ahmad Idham dalam drama tue. Seorang suami yang sangat lemah lembut and caring…:) Dah la suara dier cam sangat soft spoken….:)

Cinderella Versi Melayu - 1And trust me, aksi berpeluk punyer la banyak dalam drama nie. Pantang jer jumper, confirm peluk. Pantang jumper, confirm peluk. Tau la watak suami isteri pon….^^;; (Jeles sebab hubby takder kat sinie untuk dipeluk…^^;;)

Paling suker laaa biler tengok Ahmad Idham panggil wife dier, “Sayang….:)” Gahhhhhhhhh….:D Berbunga-bunga hati nie. Ngaaaaaa…..~~~~

Cinderella Versi Melayu - 2Gahhhhhhhhhhhhhhh, sukernyer tengok babak-babak romantic dierorang nie. Paling suker tengok Ahmad Idham pakai shirt dengan kain pelikat. Memang terserlah la kelakian dan jiwa Melayu dalam diri dier…:) Nak buat camner, he did reminds me a lot of my hubby. Sebab Ayah pon memang suker pakai kain pelikat.

UWAAAAAAA~~~ I’ve missed my hubby a lot…T_____________T

Ehh, raser dah tersimpang plak entry nie dengan tajuk entry nie tak? Hehehehe…:D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

4 thoughts on “Cinderella Versi Melayu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *