Majlis Hari Raya Aidilfitri Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) 2016

Alhamdulillah, syukur…:)

Another backdated entry. Fuh, slowly Mama cuba update entries yang sudah tersimpan lama ini.

Untuk tahun ini, pertama kali our company, Sahajidah Hai-O Marketing (SHOM) mengadakan majlis hari Raya Aidilfitri bersama dengan para usahawan yang sudah bergelar Crown Diamond Manager (CDM, which is pangkat paling tertinggi sekali). Majlis ini turut diadakan untuk meraikan bersama-sama dengan anak-anak yatim yang telah dijemput khas oleh SHOM.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-9My outfit of the day untuk majlis tersebut. I really love this baju kurung.

Tema untuk majlis ini adalah ‘Jom Beraya di Kampung’. Majlis ini diadakan pada 20th of July 2016 (Wednesday) di Dewan Rafflesia, D’ Saji KL Titiwangsa. First time Mama sampai ke sana.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-1majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-2On that day, we all menerima satu sachet sample Shake Me. Shake Me ini adalah a protein drink soya campuran dengan Garam Buluh, keluaran SHOM. Ketika ini, Shake Me belum lagi dilancarkan oleh SHOM.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-3Selamat Hari Raya Aidilfitri to everyone.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-4Can you guys spot me?

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-8Tak lepaskan peluang untuk bergambar bersama-sama dengan mentor jutawan, CDM Siti Rohana. Mama panggil beliau CDM Kak Ana. Alhamdulillah, kalau you all hendak tahu, bagaimana Mama boleh bertahan dalam business ini, adalah kerana kata-kata motivasi daripada CDM Kak Ana yang Mama dengar saban minggu di dalam majlis ilmu kami. Mama sentiasakan doakan kesejahteraan mentor-mentor Mama yang sudah banyak sangat berjasa kepada kami semua.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-7Of course, mesti tidak melepaskan peluang untuk bergambar dengan my direct mentor, CDM cantik jelita, CDM Kak Salha Zain. Sweet tak kami berdua? Pakai ala-ala pastels.

majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-6 majlis-hari-raya-aidilfitri-shom-2016-5Top Leaders Circle (TLC) Master Trainers di Majlis Hari Raya Aidilfitri SHOM 2016.

Alhamdulillah, the foods memang marvellous, as expected from the company, Sentiasa menyediakan yang terbaik untuk kami semua. We all enjoy sangat, sebab memang we all each other, sudah lama tidak berjumpa ever since ketika di bulan Ramadhan lagi.

Insya Allah, ada masa, ada peluang, panjang umur, kita akan berjumpa lagi untuk majlis Hari Raya Aidilfitri SHOM pada tahun akan datang. Doakan Mama dan rakan-rakan seperjuangan sihat sejahtera, untuk sentiasa membantu lebih ramai usahawan menambah baik kualiti kehidupan mereka.

Kalau you all berminat untuk menyertai kami, berminat untuk berniaga bersama-sama dengan kami, berminat untuk menjana pendapatan tambahan bersama-sama dengan kami, jangan segan silu untuk contact Mama at: 019-4419180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *