Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke – 23

Alhamdulillah, syukur.

Another late entry, but, as always, here goes.

On 21st of November 2015, was our company’s anniversary day. This time, syarikat telah mengadakan majlis ulangtahunnya di Putrajaya International Convention Centre (PICC). And this time around, sekali lagi my mentor, mewakili Top Leaders Circle, telah menerima award tertinggi oleh syarikat, iaitu Usahawan Paling Cemerlang untuk tahun 2015.

Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke - 23 - 1

A big congratulations to my mentor, for receiving this prestige award from the company.

Allah, dalam hati, memang rasa berbangga sangat mempunyai mentor seperti my mentor. Kalau orang di luar sana, tercari-cari mentor business untuk guide mereka, terpaksa bayar sejumlah wang untuk belajar business daripada mentor-mentor di luar sana, kami, di dalam Top Leaders Circle sangat bertuah keranan berada di bawah satu kepimpinan mentor Crown Diamond Manager Kak Salha Zain yang penuh dengan bukti kejayaan. Awal-awal buat business dahulu, hanyalah untuk mencari extra income semata-mata, sampai sekarang, Mama masih tidak percaya, yang business Premium Beautiful boleh bawa Mama sejauh ini.

CDM Kak Salha selalu pesan pada kami semua, “Mentor adalah bayangan masa depan kami semua,”

Bagaimana CDM Kak Salha Zain bermula daripada seorang suri rumah yang langsung tiada income, yang hanya mempunyai baki dalam account bank sebanyak RM14.00, now kini leads an empire of business, mempunyai network seluruh Malaysia, meliputi Singapore, Indonesia and Brunei. And she earns at least RM100,000 as her monthly income from this business. Hanya dengan melalui business Premium Beautiful sahaja. Allah, besar sungguh nikmat Allah yang bagi kepada mereka yang berusaha.

And cantiknya business ini, mentor-mentor sentiasa akan menghulurkan tangan untuk sentiasa membantu rakan-rakan kongsi untuk terus berjaya seperti mereka. Insya Allah, Mama akan terus berusaha lagi sehingga Mama boleh capai seperti mentor Mama capai.

Mama hendak berterima kasih kepada semua rakan-rakan kongsi Mama yang datang dari jauh untuk sama-sama meraikan mentor kami, yang sangat-sangat kami sayangi.

Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke - 23 - 3Rakan-rakan kongsi di bawah pimpinan bakal Crown Diamond Manager Ismalina Ishak, yang datang dari Johor. Tahniah #PBAngelsSelatan!

Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke - 23 - 5Rakan-rakan kongsi Mama yang datang dari Kedah. Thank you Kak Mawar, Kak Maslita and Siti sebab sanggup datang dari jauh untuk sama-sama ambil aura kejayaan mentor kita semua. Insya Allah, kita teruskan usaha kita sehingga kita capai impian kita semua. Tahniah #PBAngelsUtara!

Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke - 23 - 4Good job team di bawah kepimpinan bakal Double Diamond Manager Kak Zuraidah Tarimin. Insya Allah, let’s work harder!

Majlis Ulangtahun Syarikat Yang Ke - 23 - 2Kejayaan bukanlah dicapai dalam sekelip mata. Kejayaan bermula dengan satu perjalanan, satu proses, di mana ia bermula dengan satu langkah. To lead an empire, you must lead yourself to your success. Ingatlah, kalau kita ingin berubah, kita hanya perlu pergi buat sahaja. Bukan tunggu orang datang pada kita and ubahkan untuk kita.

Jikalau you all di luar sana ingin sangat menyertai Top Leaders Circle, atau ingin tahu sangat mengenai business Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: 019-4419180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *