Premium Beautiful – Jaminan Seumur Hidup (Lifetime Warranty)

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful ataupun pembelian Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Untuk lebih details tentang jaminan seumur hidup / lifetime warranty Premium Beautiful, boleh terus baca entry di bawah ya…:)

Jaminan seumur hidup / lifetime warranty ini adalah salah satu kelebihan yang Premium Beautiful offer pada customers.

Biasa kan, kalau kita membeli sesuatu product or item yang harganya lebih dari RM1000, especially handphones, gadgets, electrical items, kita akan bertanyakan tentang warranty product tersebut. Bukan apa, supaya senang untuk kita boleh claim or hantar repair secara percuma jikalau berlaku kerosakan selagi di bawah warranty.

So, begitu juga dengan Premium Beautiful. Bayangkan ya, Premium Beautiful bukanlah gadget, bukanlah tergolong dalam electrical item sekali pun. Tetapi, syarikat ingin memastikan supaya pelanggan yang memang menggunakan Premium Beautiful untuk sentiasa berpuas hati dengan Premium Beautiful.

So, apa yang boleh kita claim under lifetime warranty ini? Normally, untuk Premium Beautiful, hanya kerosakan yang tidak disengajakan sahaja boleh dihantar untuk dibaiki. Means, kalau ada cangkuk tercabut, tetulang Premium Beautiful patah, Long Girdle Premium Beautiful terkoyak, any damage yang bukan disengajakan oleh kita. Selagi Premium Beautiful tersebut ada rupa untuk dipakai, boleh dihantar untuk dibaiki secara percuma.

Lifetime warranty ini tidak ada kena mengena langsung untuk menjahit Premium Beautiful you all jadi smaller size ya. Kalau waktu pemakaian Premium Beautiful, badan you all telah mengecil, and menjadikan size Premium Beautiful you all tersebut longgar, itu bermakna, you all kena tukar size yang baru. Bukan hantar untuk dijahit supaya menjadi size yang kecil.

So, apa yang you all perlu buat untuk menghantar Premium Beautiful you all untuk dibaiki? Just contact your agent semula, or kalau you all hendak contact Mama pun okay. Directly contact me at: +6 019 – 4419 180 (Izyan) or email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com, untuk penerangan lanjut.

Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Tidak kisah walaupun sebelum ini you all pernah beli Premium Beautiful dengan agent lain, you all still boleh contact Mama untuk hantar Premium Beautiful you all untuk dibaiki.

And please bear in mind, tempoh untuk repair mungkin akan mengambil masa sehingga 2 bulan. So, kalau boleh, silalah jaga Premium Beautiful you all elok-elok.

TESTIMONIALS

Lifetime WarrantyCustomer yang berpuas hati setelah menghantar Premium Beautiful beliau untuk dibaiki.

Testimonial Premium Beautiful - Customer JajaCustomer ini memang sudah bertahun-tahun pakai Premium Beautiful. Now memang tiada Premium Beautiful yang warna putih. Pun masih boleh dihantar baiki secara percuma, walaupun sudah bertahun-tahun lamanya, pelanggan ini pakai Premium Beautiful.

Customer Premium Beautiful beritahu, walaupun Long Girdle sudah koyak, dia masih pakai Long Girdle tersebut. Memang tahan lama and berkualiti.

Antara customers yang memang membeli Premium Beautiful daripada Mama. Dan menghantar Premium Beautiful milik mereka untuk diperbaiki. Alhamdulillah, Mama masih lagi memberi service kepada semua customers Mama, Insya Allah. Semoga customers Mama sentiasa berpuas hati dengan service sebelum, semasa dan selepas ya…:)

So, kalau you all ada sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *