Premium Beautiful Membentuk Badan (Instant Shaping)

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Bagaimana pemakaian Premium Beautiful sebenarnya mampu untuk membentuk kembali bentuk badan kita, yang mungkin sudah out of shape? Antara fungsi utama Premium Beautiful adalah untuk mengalih kembali lemak badan kita yang bersepah-sepah. Haa, best kan? Cuba check badan kita depan cermin. Ada lemak terbonjol sana, terbonjol sini tak? Kalau ada, it’s time untuk pakai Premium Beautiful.

Walaupun Mama berjubah, Mama tetap sarungkan Premium Beautiful di dalamnya. Sebab hendak pastikan, badan sentiasa kemas, and tidak nampak benjolan lemak sana dan sini.

Antara masalah fizikal yang sering dialami oleh wanita:

  • Benjolan lemak di bahagian belakang. Selalunya disebabkan salah pemilihan saiz bra.
  • Lemak badan yang bertingkat-tingkat pada area pinggang.
  • Perut buncit. Kadang-kadang, wanita yang kurus pun ada masalah perut buncit.
  • Peha berlaga-laga sehingga menyebabkan melecet.
  • Punggung dan peha makin melebar ke tepi. Fenomena ini selalu terjadi kepada wanita-wanita yang bekerja sambil duduk and menghadap computer dalam jangka masa yang lama. And kalau you all perasan, lama-kelamaan, dalam jangka masa yang sekejap sahaja, saiz punggung you all makin melebar, tetapi bahagian pinggang tetap bersaiz sama.

Masalah fizikal ini boleh terjadi kepada mana-mana kaum wanita, tidak kisah yang masih berstatus kan anak dara atau yang sudah berkahwin. Memang kalau you all bekerja yang require you all duduk sepanjang masa, akan menyebabkan masalah fizikal di atas berlaku pada you all.

Ini adalah kerana, apabila kita duduk, lemak di bahagian punggung kita akan bergerak ke bahagian tepi punggung dan peha. Jika kita duduk dalam jangka masa yang lama, memang sah-sah lemak punggung tersebut terus beralih ke tepi, and bukan senang untuk mengalihkan lemak punggung dan peha ke tempat asalnya semula.

And bukan itu sahaja, ia menyebabkan kita mula mengumpul lemak di bahagian, dan menyebabkan perut buncit. Seterusnya, lemak pinggang mula bertingkat-tingkat. Keadaan akan menjadi lebih parah, apabila kita tidak mengambil kira saiz bra yang kita pakai. Di mana, ia akan menyebabkan lemak belakang badan mula terkumpul.

Sebab itu, Mama sangat sarankan untuk pakai Premium Beautiful. Pertama sekali, untuk mengelakkan badan kita terus membesar. Untuk mengelakkan asset kita dari terus melebar ke tepi dan jatuh.

Untuk awal-awal pemakaian, Premium Beautiful akan membantu untuk memberi instant shaping. Premium Beautiful akan menyembunyikan lemak-lemak yang berlebihan buat sementara waktu.

Selepas pemakaian Premium Beautiful, badan kita akan berkurang beberapa CM. Normally, my customer yang sarungkan Premium Beautiful pada pertama kali, mula merasakan seluar or kain mereka agak longgar sedikit compared to before sarungkan Premium Beautiful. Of course, jika dibuka Premium Beautiful, badan you all akan kembali menggelebeh and kembali kepada keadaan seperti biasa.

Tetapi, dengan teknologi Far-Infrared Rays yang mampu membakar lemak berlebihan you all secara perlahan-lahan, lama kelamaan, jika Premium Beautiful dipakai secara consistent setiap hari dengan kadar minimum 8 jam sehari, Insya Allah, badan you all akan mula mengecil. Of course dari segi berat badan mungkin tidak banyak yang berbeza, namun size badan you all akan berkurang.

TESTIMONIALS

Testimonial Premium Beautiful - SyarizaShe’s my ex-schoolmate, now terpaksa berkerusi roda kerana masalah kesihatan. Asalnya, customer Mama hendak pakai Premium Beautiful sebab hendak reshape balik badan dia sebab sudah terlampau lama asyik duduk sahaja.

Testimonial Premium Beautiful - SyarizaSelepas beberapa bulan pakai Premium Beautiful, pinggang pun sudah berkurangan sebanyak 3 inci.

testimonial-premium-beautiful-kurang-perut-buncit Even sudah berumur 50-an pun, masih boleh pakai Premium Beautiful. Boleh bantu kurangkan masalah perut buncit.

Testimonial Premium Beautiful - Kak NoniTestimonial Premium Beautiful ini datangnya dari seorang ibu kepada 5 orang anak.

Testimonial Premium Beautiful - Rabiatul - 1Customer Premium Beautiful Mama yang baru sahaja 2 minggu pakai Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful - Rabiatul - 2Selepas sebulan, seluar makin longgar. Alhamdulillah, Premium Beautiful pun sudah masuk sehingga ke cangkuk paling last. She has been telling me that she finally can wear her old baju kurung yang dahulunya ketat di bahagian punggung.

Testimonial Premium Beautiful - AdmalizaAnother customer Premium Beautiful Mama, Pakai Premium Beautiful hampir sebulan. Sudah boleh cangkuk number 2 untuk Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful - Sue Hunny - 3Alhamdulillah, another testimonial Premium Beautiful.

testimonial-premium-beautiful-seluar-makin-longgarDari saiz pinggang 33 inci, now sudah berubah ke saiz pinggang 29 inci, dengan pemakaian Premium Beautiful.

testimonial-premium-beautiful-husband-tegur-makin-slimtestimonial-premium-beautiful-badan-makin-terbentukAlhamdulillah, baju yang sama tetapi bentuk badan yang berlainan. Baru pakai Premium Beautiful tidak sampai sebulan, postur badan pun sudah tidak bongkok.

Testimonial Premium Beautiful - Instant Shaping - 5My customer yang bagi feedback bahawa saiz baju sudah berkurang daripada size L into S selepas beberapa bulan pakai Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful - Instant Shaping - 6Dari baju size L dan ke atas sahaja yang muat. Now, sudah boleh muat into size M. Dengan pemakaian Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful - Laila - 1Feedback Premium Beautiful dari customer Mama. Walaupun belum kurus sepenuhnya, but, she started to wear Premium Beautiful, sebab tidak suka tengok lemak badan menggelebeh sana sini. After pakai Premium Beautiful, she started to lose a bit of weight, and the most important thing, she started to feel confident about herself.

Alhamdulillah, customer Mama ini memang sudah lama pakai Premium Beautiful. After more than a year pakai, bentuk badan and berat badan maintain.

Ha, testimonial ini datangnya dari customer Mama, yang sudah pun pakai Premium Beautiful selama 3 tahun. Alhamdulillah. Memang dia mencari Premium Beautiful ketika itu, sebab dia ada masalah hippotyriod. Membuatkan hormon dalam badannya memang tidak stabil, and memang badan dia mudah hendak mengembang kalau tidak betul-betul control.

Alhamdulillah, selepas 3 tahun pemakaian Premium Beautiful, bentuk badan banyak berubah. Even saiz baju pun sudah turun dari L sehingga S. Walaupun berat tidak banyak yang berubah, tetapi memang customer Mama ini mengakui, kalau tidak pakai Premium Beautiful, kejap sahaja badan boleh mengembang dengan jayanya.

Konsep pemakaian Premium Beautiful ini ibarat macam tanah di dalam pasu. Kalau awal-awal kita masukkan tanah di dalam pasu, kalau kita pecahkan pasu, memang berderai, bersepah tanah tersebut. But, just imagine, kalau tanah di dalam pasu tersebut, memang stay dalam pasu selama setahun? Kalau dipecahkan pasu tersebut, after a year, memang kita sendiri boleh tengok, tanah tersebut stay. Tidak berderai. Tidak bersepah.

Same thing with wearing Premium Beautiful. Pakai sehari, memang akan nampak instant shape badan kita. Bila buka, back to normal. But, just imagine, hari-hari pakai, 8 jam sehari, memang lama-lama badan pun akan ikut bentuk badan Premium Beautiful. Lemak pula tidak bersepah-sepah.

One thing about design Premium Beautiful, fabriknya memang jenis tahan lama. Jenis tahan lasak. So, pakai lah Premium Beautiful hari-hari pun tidak mengapa.

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +60 19 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *