Premium Beautiful Sangat Selesa

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Premium Beautiful dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Untuk lebih details tentang pemakaian Premium Beautiful yang sangat selesa pada badan, boleh terus baca entry di bawah ya.

Mama sangat sarankan untuk baca penerangan Mama mengenai Premium Beautiful di bawah, sebelum you all contact Mama and bertanyakan soalan. Ataupun, you all boleh baca info pada link ini: Premium Beautiful untuk sebarang soalan lazim mengenai Premium Beautiful. Ataupun, you all boleh click link ini: Lain-Lain Mengenai Premium Beautiful untuk sebarang info lain berkenaan dengan Premium Beautiful.

Bukan apa, kebanyakan soalan yang you all bakal tanya, mungkin sudahpun dijawab di dalam entry blog Mama ini. So, harap sangat you all dapat baca sehabisnya sebelum you all decide untuk contact Mama, untuk mengelakkan Mama menjawab soalan-soalan lazim.

Mama ucapkan terima kasih kerana sudi membaca entry blog Mama…:)

Mama selalu tekankan kepada customers Mama, apabila menentukan saiz Premium Beautiful, keselesaan adalah paling utama.

Salah satu sebab utama kenapa pelanggan tidak pakai Premium Beautiful, walaupun sudah beli Premium Beautiful, adalah sebab tidak merasa selesa pada badan. Premium Beautiful mestilah dipakai dengan selesa and bukan ketat-ketat.

Di bawah ini, Mama akan senaraikan beberapa sebab utama kenapa ramai yang pernah beli Premium Beautiful, tetapi tidak pakai secara consistent. Atau paling parah, tidak pakai langsung…T___T

Ketat.

premium-beautiful-sepatutnya-dipakai-dengan-selesaRamai yang ingat pakai Premium Beautiful kena pakai ketat-ketat, baru boleh kurus. It doesn’t work that way. You all kena pakai Premium Beautiful sehabis selesa yang boleh (tapi bukanlah tahap sampai longgar habis), ibarat macam second skin you all. So, kalau you all pakai Premium Beautiful, and you all rasa ketat sangat, memang satu sahaja tandanya. YOU’VE GOT THE WRONG SIZE.

So, make sure, you all dapatkan saiz yang betul. Bukan terlalu ketat, and bukan terlalu longgar. Just nice, grip pada badan you all. Sebab itu kena pilih agent yang betul. Kalau you all beli Premium Beautiful below than the market price, harga yang sangat ridiculously murah and then agent tersebut tidak ajar cara hendak pakai, bagaimana hendak tahu saiz yang you all dapat itu betul atau salah?

Even if Long Bra Premium Beautiful macam menekan perut you all pun, maksudnya size sudah kurang tepat. So, pilih agent yang betul-betul jual Premium Beautiful, bukan setakat hendak habiskan Premium Beautiful dalam simpanan mereka semata-mata.

Second-hand Premium Beautiful.

Ha, yang nie pun selalu sahaja customer beritahu Mama. Yang mereka dapat Premium Beautiful daripada turun-temurun ibu mereka punya, ataupun kakak mereka yang punya Premium Beautiful sebelum ini.

Selalu sangat mereka ingat, asalkan saiz badan mereka adalah sama, mereka boleh pakai saiz Premium Beautiful yang sama, walaupun second-hand set. Which is wrong.

Saiz Premium Beautiful you all mungkin sama dengan ibu you all, kakak you all punya, tetapi, kalau set Premium Beautiful adalah second-hand set, yang orang lain pernah pakai sebelum ini, selalunya, pemakaian Premium Beautiful tersebut takkan buat you all selesa.

Sebab, Premium Beautiful ini mempunyai tetulang / dawai memori. Di mana, jika sekali pemakaian, akan terus ingat bentuk pinggang dan bentuk badan you all. Saiz badan kita mungkin sama, tetapi bentuk badan memang payah hendak sama. Daripada atas, sehinggalah ke bawah. Jadi, kalau orang tersebut pakai Premium Beautiful untuk jangka masa lebih daripada seminggu, memang tetulang memori pada Premium Beautiful akan terus lock bentuk badan si pemakai tersebut.

Jadi bayangkanlah, kalau seminggu Premium Beautiful pun sudah remember bentuk badan si pemakai tersebut. Kalau sebulan? Setahun?

So, apabila kita yang hendak pakai second hand set, memang tetulang tersebut tidak dapat ikut bentuk badan yang baru, jadi akan membuatkan si pemakai akan jadi kurang selesa. Kalau sudah tidak selesa pada pertama kali pemakaian, macam mana hendak pakai Premium Beautiful banyak kali kan?

So, Mama sangat tekankan, dapatkan saiz yang betul, pastikan you all belajar cara pakai yang betul dan yang paling penting, beli SET BARU dengan harga yang ditetapkan oleh HQ. Jangan sesekali beli set lama dari pemakai sebelum ini. Jangan beli second-hand Premium Beautiful. It’s not even hygenic untuk pakai lingerie daripada orang lain ya.

Cara pemakaian yang salah.

Ada teknik pemakaian Premium Beautiful sebenarnya. Teknik alih lemak, cara untuk menjadikan asset you all kembali ke tempat asalnya, cara untuk memastikan pemakaian Premium Beautiful selesa, semua itu ada teknik, sebenarnya.

Sebab itu, Mama tekankan sekali lagi, make sure pilih agent yang betul-betul jual Premium Beautiful. And kalau boleh, make sure agent tersebut ukur badan you all and ajar you all bagaimana hendak pakai Premium Beautiful.

Untuk customers yang jauh daripada Mama, no worries. Selalunya Mama akan ajar you all through phone conversation or ataupun video call. Whichever yang convenient. Setakat ini, customers Mama yang jauh-jauh sangat berpuas hati dengan service yang Mama offer. Alhamdulillah, syukur…:)

So, tidak kisah siapa agent you all, you all hendak beli dengan siapa, make sure agent tersebut ajar cara bagaimana hendak pakai and bagi saiz Premium Beautiful yang tepat dengan badan you all. Hendak lebih berpuas hati? Beli lah Premium Beautiful dengan Mama…:)

Healing crisis yang melampau menyebabkan tidak selesa.

Healing crisis berbeza ikut pada badan masing-masing. Untuk mengetahui, apa jenis healing crisis yang selalu customers hadapi, boleh baca pada link ini: Healing Crisis Selepas Pakai Premium Beautiful.

Normally, dalam 2 minggu pertama selepas pakai Premium Beautiful, you all akan alami healing crisis. Ada juga yang tidak mengalami apa-apa healing crisis. Ini disebabkan oleh Far-Infrared Rays (F.I.R.) yang ada pada Premium Beautiful. Di mana, F.I.R. sedang bertindakbalas dengan badan you all.

Mama ada letakkan bagaimana untuk handle different kind of healing crisis yang you all mungkin akan hadapi jika pakai Premium Beautiful. Don’t worry, tiada yang kronik sangat pun, sebenarnya. Yang penting, drink lots of plain water untuk ganti balik liquid dalam badan you all.

Tidak pakai one complete set Premium Beautiful.

Kalau tidak pakai one complete set of Premium Beautiful pun sebenarnya, boleh menyebabkan ketidakselesaan pada badan you all. Seperti, pakai Long Girdle Premium Beautiful sahaja atau mana-mana satu bahagian sahaja.

Normally, kalau badan yang jenis slim, atau kurang berlemak, mungkin akan selesa kalau pakai salah satu bahagian Premium Beautiful. Tetapi, kalau jenis badan agak berlemak, sebenarnya, memang kurang selesa untuk just pakai satu bahagian Premium Beautiful sahaja.

Sebab kalau badan you all masih dalam keadaan di mana lemak masih bersepah-sepah, memang Mama sangat sarankan untuk pakai one complete set of Premium Beautiful. Supaya Premium Beautiful membantu untuk mengalihkan lemak pada tempat yang betul. Kalau tidak, mula ada lebihan lemak di tempat lain pula…T___T

Susah Hendak Buang Air

Ada juga yang beritahu Mama, mereka malas pakai Premium Beautiful sebab susah hendak membuang air. Sabar jer lah, kan?

Of course, pada permulaan pemakaian, kita akan rasa leceh. Tetapi, trust me, within 2 weeks, kalau you all pakai Premium Beautiful secara consistent, confirm badan you all sedikit sebanyak sudah ikut acuan Premium Beautiful. Lama-kelamaan, hendak buka dan sarungkan kembali Premium Beautiful, akan menjadi senang.

Selalunya, Mama nasihatkan, kalau sudah terasa hendak buang air, cepat-cepat pergi toilet. Janganlah tahan-tahan sampai sudah terasa hendak terkucil sangat-sangat, baru lari ke toilet. Silap haribulan, memang boleh terburai dulu…T___T

Ketidakselesaan di bahagian bawah ketiak.

Kebiasannya, kalau badan yang agak besar, dan kita mempunyai lemak berlebihan pada bahagian bawah lengan kita, pada awal pemakaian, pemakai akan berasa kurang selesa pada bahagian bawah ketiak. It’s normal.

Kalau you all rajin pakai Premium Beautiful, and belajar teknik urut lemak bawah ketiak, F.I.R. yang ada pada Premium Beautiful, akan slowly menegangkan lemak di bawah ketiak you all.

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Premium Beautiful dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

TESTIMONIALS

Selesa adalah paling utama. That’s why ada people keep on wearing Premium Beautiful for more 5 years, 7 years already. Sebab terlampau selesa. And kalau tidak pakai Premium Beautiful, rasa badan tidak selesa.

Testimonial Premium Beautiful - AininSelesa sampai boleh tertidur walaupun badan tengah dilitupi dengan Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful - Kak FizaKak Fiza ini sangat kecil orangnya, Cuma masalah perut buncit selepas bersalinkan 4 orang anaknya. Alhamdulillah, walaupun pakai Premium Beautiful tidak sampai sebulan, perut buncit sudah semakin berkurangan, and berat pun turun 1kg. Alhamdulillah, syukur…:) Yang penting, selesa tetap menjadi keutamaan kami apabila pakaikan Premium Beautiful pada customers.

Testimonial Premium Beautiful - Terasa Badan Seperti DiurutLega Mama dengar testimonial and feedback positive from her. Asalnya hendak pakai Premium Beautiful untuk membantu dalam proses hendak kurangkan berat badan. Alih-alih, bila pakai Premium Beautiful, terasa-rasa macam badan diurut-urut pula. Memang selesa sangat pada badan.

testimonial-premium-beautiful-puas-hatitestimonial-premium-beautiful-satisified-customerPemakaian Premium Beauiful feels like a second skin.

Pemakaian Premium Beautiful sangat selesa pada badan.

Bukan main customer Premium Beautiful. Siap hendak beli set Premium Beautiful yang ketiga untuk diri sendiri sebab terlampau jatuh hati pada Premium Beautiful.

Testimonial Premium Beautiful Elegance - Kak Norsita BakarMama berkongsi feedback dari customer Mama yang pakai Premium Beautiful Elegance.  She has already worn Premium Beautiful Classic, and now, she’s starting to wear the Premium Beautiful Elegance.

Mama hendak share pengalaman customer Mama menyarungkan Premium Beautiful Elegance. Alhamdulillah, she’s one of the few of my customers yang memilih Premium Beautiful Elegance as her first corset untuk dicuba. Kebanyakan customers Mama sebelum ini memang bermula dengan Premium Beautiful Classic, kerana Premium Beautiful Classic memang sudah lama menapak di Malaysia, and memang terkenal dengan keberkesanan dan keselesaannya kepada si pemakai.

Ha kan? Customer Mama ini baru sahaja pakai sehari. Of course, kalau hendak nampak kesan reshaping and lose weight mungkin mengambil masa, tetapi, yang paling penting, adalah selesa. Sebab, apabila kita selesa dengan pakaian dalam kita, itu yang buat kita rasa hendak pakai hari-hari.

Alhamdulillah, syukur…:) Another feedback from my customer yang mengakui, fabrik Premium Beautiful sangat selesa.

Feedback daripada customer Mama yang baru sahaja pakai Premium Beautiful Classic. Alhamdulillah, sedap sangat dipakai pada badan. Dan pemakaian Premium Beautiful tidak akan membataskan pergerakan. Yang penting, dapatkan saiz yang tepat dengan bentuk badan masing-masing ya.

Feedback daripada customer Mama yang pakai Premium Beautiful Elegance. Memang fabrik yang sangat selesa dan rasa sejuk pada badan. Cuma, untuk rasa grip, Premium Beautiful Classic lebih grip pada badan. Premium Beautiful Elegance sesuai untuk wanita yang sudah lama pakai Premium Beautiful Classic atau wanita yang berumur 40-an dan ke atas yang ingin menjaga bentuk badan.

Untuk wanita muda, memang selalunya Mama sarankan pakai Premium Beautiful Classic terlebih dahulu.

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Premium Beautiful dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *