Serbuk Pencuci Pekat Eziclean

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Serbuk Pencuci Pekat Eziclean dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Dan, Mama aware yang ada agent lain yang suka ambil gambar-gambar product dari blog Mama dan upload di platform lain untuk menjual product tersebut. Ingin Mama tekankan di sini, Mama hanya menjual product di blog Mama, iaitu: http:www.izyanliyana.com sahaja. Mama tidak mempunyai platform lain seperti Shopee, Lazada dan sebagainya. Jika you all nampak gambar product Mama di platform lain, itu bukannya Mama. Itu adalah agent yang tidak bertanggungjawab, yang menggunakan gambar product dari blog Mama. Jadi, Mama tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang pembelian yang you all beli dari platform lain.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Serbuk Pencuci Pekat Eziclean, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

PROMOSI EZICLEAN SEPANJANG JANUARI 2021

Beli 1 set Eziclean 3 Beradik (Serbuk Pencuci Pekat 1kg + Pencuci Tandas & Lantai 1L + Pencuci Pinggan Mangkuk 1L) dengan hanya RM60 sahaja (Harga biasa: RM82)

Untuk promosi ini, harga adalah RM60 termasuk postage untuk Semenanjung Malaysia. Untuk Sabah dan Sarawak, harga promosi adalah RM80 termasuk postage.

Frequently Asked Questions (Soalan-soalan lazim):

Soalan: Bolehkah saya COD (Cash-On-Delivery) Serbuk Pencuci Pekat Eziclean?

Jawapan: Maaf, buat masa sekarang, Mama tidak menyediakan perkhidmatan COD. Hanya postage sahaja.

Soalan: Adakah produk yang Mama jual, original?

Jawapan: Semua produk yang Mama jual adalah original, bukan produk palsu (fake).

Soalan: Kenapa harga yang Mama jual adalah lebih tinggi daripada harga yang saya lihat di website lain?

Jawapan: Semua harga yang tertera adalah termasuk harga postage (samada ke Semenanjung Malaysia / Sabah & Sarawak), dan mematuhi harga yang ditetapkan oleh HQ.

Untuk lebih details tentang Serbuk Pencuci Pekat Eziclean, boleh terus baca entry di bawah ya. Mama sangat sarankan untuk baca penerangan Mama mengenai Serbuk Pencuci Pekat Eziclean di bawah, sebelum you all contact Mama and bertanyakan soalan. Bukan apa, kebanyakan soalan yang you all bakal tanya, mungkin sudahpun dijawab di dalam entry blog Mama ini. So, harap sangat you all dapat baca sehabisnya sebelum you all decide untuk contact Mama, untuk mengelakkan Mama menjawab soalan-soalan lazim.

Mama ucapkan terima kasih kerana sudi membaca entry blog Mama…:)

Serbuk Pencuci Pekat Eziclean - 3Serbuk Pencuci Pekat Eziclean, atau lebih dikenali dengan Sabun Basuh Baju Eziclean, dirumus dengan sistem serbuk pencuci yang unik dan mesra alam. Ia mengandungi pencegah karat dan bahan anti-endapan semula. Produk ini mempunyai natrium tripolifosfat, 3 jenis enzim, pencerah optik, kurang berbuih dan pekat formulanya.

Serbuk Pencuci Pekat Eziclean tidak mengandungi sebarang likatan atau Caustic Soda. Di samping itu, ia kurang berbuih, untuk memudahkan bilasan.

Kenapa Serbuk Pencuci Pekat Eziclean dilabelkan sebagai pencuci yang mesra alam? Kerana Serbuk Pencuci Pekat Eziclean mengandungi enzim.

Mungkin you all familiar dengan fungsi enzim dalam sistem pencernaan manusia, kan?
Enzim ini ditambahkan di dalam pencuci baju untuk membantu mencernakan kesan kotoran makanan yang mengandungi protein, kanji dan lemak pada pakaian.

Enzim ini akan menguraikan molekul kotoran pada pakaian menjadi molekul kecil yang larut dalam air. Apabila pakaian dibilas dengan air, kotoran tersebut tertanggal dan disingkirkan.

Oleh itu, pencuci pakaian yang mengandungi enzim biologi disebut sebagai serbuk pencuci biologi yang mesra alam kerana terbiodegradasikan. Sebab itu, Serbuk Pencuci Pekat Eziclean adalah dikategorikan sebagai mesra alam.

Serbuk Pencuci Pekat Eziclean juga berbau haruman bunga-bungaan. Ia juga tidak merengsakan kulit tangan dan sangat lembut pada tangan. Serbuk Pencuci Pekat Eziclean mengandungi pencerah optik untuk memastikan pakaian supaya kekal kelihatan cerah dan baru. Sabun ini juga tidak akan melunturkan warna pada pakaian yang berwarna.

Serbuk Pencuci Pekat Eziclean sangat sesuai untuk:

  • Kain kelambu, kain langsir.
  • Kain selimut dan kain cadar.
  • Kasut jenis bergetah seperti Crocs, Flip Flop dan sebagainya.
  • Kasut sekolah.
  • Baju sekolah dan tudung sekolah.
  • Jubah putih, kemeja putih, kopiah.
  • Pakaian berwarna.
  • Dinding yang kotor akibat contengan anak-anak kecil.
  • Perkakas rumah dan peralatan rumah yang sudah karat, seperti kuali, periuk dan sebagainya.

Ramuan utama dan kelebihan: