Set Kempis Perut

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Set Kempis Perut dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Dan, Mama aware yang ada agent lain yang suka ambil gambar-gambar product dari blog Mama dan upload di platform lain untuk menjual product tersebut. Ingin Mama tekankan di sini, Mama hanya menjual product di blog Mama, iaitu: http:www.izyanliyana.com sahaja. Mama tidak mempunyai platform lain seperti Shopee, Lazada dan sebagainya. Jika you all nampak gambar product Mama di platform lain, itu bukannya Mama. Itu adalah agent yang tidak bertanggungjawab, yang menggunakan gambar product dari blog Mama. Jadi, Mama tidak akan bertanggungjawab ke atas sebarang pembelian yang you all beli dari platform lain.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Set Kempis Perut, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

PROMOSI SET KEMPIS PERUT SEPANJANG JANUARI 2021

Beli 3 set Kempis Perut pada jumlah harga RM225 sahaja (Harga biasa: RM237).

Untuk promosi ini, harga adalah RM225 termasuk postage untuk Semenanjung Malaysia. Untuk Sabah dan Sarawak, harga promosi adalah RM235 termasuk postage.

Frequently Asked Questions (Soalan-soalan lazim):

Soalan: Bolehkah saya COD (Cash-On-Delivery) Set Kempis Perut?

Jawapan: Maaf, buat masa sekarang, Mama tidak menyediakan perkhidmatan COD. Hanya postage sahaja.

Soalan: Adakah produk yang Mama jual, original?

Jawapan: Semua produk yang Mama jual adalah original, bukan produk palsu (fake).

Soalan: Kenapa harga yang Mama jual adalah lebih tinggi daripada harga yang saya lihat di website lain?

Jawapan: Semua harga yang tertera adalah termasuk harga postage (samada ke Semenanjung Malaysia / Sabah & Sarawak), dan mematuhi harga yang ditetapkan oleh HQ.

Soalan: Adakah pengambilan Set Kempis Perut membantu untuk kempiskan perut?

Jawapan: Ingin Mama tegaskan di sini, Set Kempis Perut sebenarnya bukanlah ubat kurus.

 • Ia mesti disertakan dengan kawalan pengambilan pemakanan yang sihat dan senaman ringan yang boleh membantu untuk menguruskan badan.
 • Hanya dengan pengambilan Set Kempis Perut semata-mata, tidak akan memberi kesan perut kempis dengan cepat.
 • Pengambilan Set Kempis Perut ini dapat membantu (sebagai booster) untuk melembutkan lemak pada area perut. Dan seterusnya, mendorong kepada pembakaran lemak pada area perut.
 • So, kalau perut you all jenis susah hendak kempis, boleh amalkan Set Kempis Perut ini sekurang-kurangnya selama 3 bulan berturut-turut untuk dapatkan kesan perut kempis. Seperti yang Mama beritahu di atas, ia mesti disertakan dengan kawalan pengambilan pemakanan yang sihat dan senaman ringan yang boleh membantu untuk menguruskan badan.

Soalan: Satu Set Kempis Perut boleh bertahan berapa lama?

Jawapan: Satu Set Kempis perut boleh bertahan selama 20 hari. Boleh baca entry di bawah untuk mengetahui bagaimana cara pengambilan terbaik Set Kempis Perut ini.

Untuk lebih details tentang Set Kempis Perut, boleh terus baca entry di bawah ya. Mama sangat sarankan untuk baca penerangan Mama mengenai Set Kempis Perut di bawah, sebelum you all contact Mama and bertanyakan soalan. Bukan apa, kebanyakan soalan yang you all bakal tanya, mungkin sudahpun dijawab di dalam entry blog Mama ini. So, harap sangat you all dapat baca sehabisnya sebelum you all decide untuk contact Mama, untuk mengelakkan Mama menjawab soalan-soalan lazim.

Mama ucapkan terima kasih kerana sudi membaca entry blog Mama…:)

Disebabkan ramai juga customers Mama yang selalu contact Mama bertanyakan tentang Set Kempis Perut, so, Mama decided untuk buat satu page dedicated untuk Set Kempis Perut. Supaya Mama boleh explain dengan lebih details.

Set Kempis Perut ini terdiri daripada gabungan Min Kaffe dan Nurich Garlic Tablet.

 • Untuk info lebih mengenai Min Kaffe, you all boleh click sini: Min Kaffe.
 • Untuk info lebih mengenai Nurich Garlic Tablet, you all boleh click sini: Nurich Garlic Tablet.

Kenapa dipanggil Set Kempis Perut?

Sebab gabungan kedua-dua product ini, sebenanrnya boleh membantu untuk you all kurangkan berat badan dan untuk mengempiskan perut buncit.

Tetapi, jika you all mengamalkan Set Kempis Perut semata-mata, tanpa menjaga pemakanan, Set Kempis perut ini akan mengambil masa yang agak lama untuk memberikan kesan perut kempis.

Sebab, konsep ia sangat mudah. Jika you all mengambil Set Kempis Perut, sebenarnya you all akan membantu proses detoks. Maksudnya, you all akan sentiasa membuang air (kecil dan besar) secara semulajadi.

Jadi, jika badan you all tidak mengandungi sisa-sisa makanan, kenapa hendak memasukkan makanan yang tidak berkhasiat dalam badan you all. Ketika inilah, you all kena mula jaga pemakanan, supaya makanan yang dimasukkan dalam badan you all, berkhasiat dan bermanfaat untuk badan you all. And ketika itu, pengambilan Set Kempis Perut ini akan memberikan kesan yang lebih efektif.

Set Kempis Perut ini hanya sebagai booster untuk membantu you all menurunkan berat badan dan mengempiskan perut you all. Selebihnya, you all memang kena banyak menjaga pemakanan untuk membantu proses dalam badan you all.

Bagaimana Set Kempis Perut ini berfungsi?

Pengambilan Min Kaffe akan membantu untuk:

 • Proses detoks dalam badan. Perut you all akan lebih lawas. You all akan lebih senang untuk membuang air kecil dan air besar. So, sisa-sisa makanan yang sebelum nie terperangkap dalam usus you all akan dibuang. Jangan risau. Proses membuang air besar you all adalah natural dan you all tidak akan sakit perut.
 • Membuatkan perut you all kenyang lebih lama. So, you all boleh ambil Min Kaffe ketika waktu di antara selepas sarapan pagi dan sebelum makan makan tengahari. Dan juga pada minum petang.
 • Memberikan tenaga extra untuk membuatkan badan you all cergas setiap hari. Apabila badan cergas, banyak aktiviti setiap hari yang you all boleh buat. Lebih banyak aktviti, lebih banyak kalori akan dibakar.

Pengambilan Nurich Garlic Tablet akan membantu untuk:

 • Menurunkan kandungan lemak darah dan kolesterol darah.
 • Meningkatkan metabolisme dan membakar lemak berlebihan. Especially, lemak pada area perut.
 • Membuang angin dalam badan. Selalunya, perut buncit ini juga disebabkan oleh angin banyak dalam badan. Badan rasa tepu and memang tidak sedap. Apabila angin badan mudah dibuang, badan you all akan rasa ringan.
 • Mengelakkan perut kembung dan gastrik. Ini selalunya terjadi disebabkan you all lambat makan dari waktu yang sepatutnya you all makan. So, selain mengamalkan Nurich Garlic Tablet untuk mengelakkan masalah perut kembung, you all ambil Min Kaffe supaya perut tidak berasa lapar.

So, nampak kan, bagaimana gabungan kedua-dua product ini boleh membantu untuk proses penurunan berat badan dan proses mengempiskan perut buncit you all?

Berapa lama untuk nampak kesan?

Selalunya, Mama akan pesan pada customer, untuk betul-betul Set Kempis Perut ini memberi kesan pada badan you all, sekurang-kurangnya 3 bulan dan ke atas. Amalkan Set Kempis Perut ini selama 3 bulan dan ke atas secara konsisten setiap hari, ditambah dengan jaga pemakanan, you all akan nampak perubahan yang positif pada badan you all.

Of course tidak boleh expect nampak kesan dalam masa sebulan. Memang kena bagi masa pada badan untuk adjust kepada perubahan yang kita sedang buat.

So, bila you all sudah faham fungsi dan konsep Set Kempis Perut ini, then Mama akan letakkan waktu-waktu yang disarankan untuk mengambil Set Kempis Perut ini.

Breakfast: Selalunya, you all boleh ambil sarapan pagi seperti biasa. As usual, kalau boleh, ambil sarapan yang lebih sihat jika hendak kurangkan masalah perut buncit. Ambil Nurich Garlic Tablet sebanyak 2 biji terlebih dahulu sebelum makan.

Jam 10.00 ~ 11.00 pagi: Bancuh 1 sachet Min Kaffe untuk mengelakkan perut berasa lapar dan untuk membuatkan perut kenyang lebih lama. Bertahan sehingga waktu makan tengahari.

Lunch: Boleh ambil lunch seperti biasa. Selalunya, kita sarankan, ketika lunch, nasi boleh kurangkan, and lebihkan sayur-sayuran. Lauk lain boleh diambil secara sederhana. Ini sangat membantu untuk proses turunkan berat badan.

Tea time: Boleh bancuh 1 sachet Min Kaffe supaya perut kenyang dan membantu untuk badan lebih cergas. Jika you all jenis tidak minum petang, then, boleh skip ambil Min Kaffe ketika ini.

Dinner: Sebelum dinner, boleh ambil 2 biji Nurich Garlic Tablet. Dinner boleh ambil seperti biasa. Saranan sama seperti lunch. Kurangkan nasi dan lebihkan sayu-sayuran. Lauk lain diambil secara sederhana. Waktu dinner disarankan sebelum jam 8.00 malam.

Untuk sesiapa yang ada mengambil ubat doktor, tidak kisah apa jenis ubat sekalipun (kemungkinan untuk penyakit yang you all sedang alami), kalau boleh, jarakkan masa pengambilan ubat dan Set Kempis Perut. Set Kempis Perut sebenarnya boleh diambil pada bila-bila masa dalam sehari. Kecuali untuk Nurich Garlic Tablet, you all kalau boleh, ambil sebelum makan. Atau selepas makan untuk yang ada masalah gastrik. Min Kaffe, should be no problem untuk diambil pada bila-bila masa.

Jadi, ikut waktu aturan ubat you all, dan selang dalam 4-6 jam, boleh ambil Set Kempis Perut sebagai supplement you all. Yang penting, jangan skip ubat doktor ya.

Selain mengamalkan Min Kaffe, you all boleh juga ambil Biskut Coklat Cip Min Kaffe, especially pada waktu makan petang. So, you all boleh skip bancuh Min Kaffe.

Biskut Coklat Cip Min Kaffe adalah antara pilihan snek yang you all boleh ambil. Biskut Coklat Cip Min Kaffe ini juga mengandungi kebaikan Min Kaffe dan ditambah dengan coklat cip untuk menambahkan kesedapan pada biskut ini. And no worries, biskut ini tidak manis kalau dibandingkan dengan biskut coklat cip yang biasa.

 • Diadun dengan biji kopi Robusta dan garam buluh semulajadi dari Korea.
 • Memberikan aroma yang menyegarkan.
 • Rasa kopi dan coklat yang unik dan lazat.
 • Kaya dengan mineral berkhasiat.

Harga sekotak Biskut Coklat Cip Min Kaffe adalah RM23.00 termasuk postage untuk Semenanjung Malaysia.

Untuk Sabah dan Sarawak, harga sekotak Biskut Coklat Cip Min Kaffe adalah RM33.00 termasuk postage.

Antara soalan lain yang agak famous berkenaan dengan Set Kempis perut ini, adalah, untuk 1 set Kempis Perut ini, berapa lama boleh bertahan?

Ia bergantung berapa sachet Min Kaffe you all bancuh setiap hari. Maksimum sachets yang disarankan untuk setiap hari hanyalah 2. Bukan apa, untuk mengelakkan daripada badan you all overwork dengan booster.

Sekotak Min Kaffe ada 20 sachets. So, kalau setiap hari ambil 2 sachets, sekotak hanya bertahan 10 hari. Jika you all bancuh sehari hanya 1 sachet, and waktu lain ambil Biskut Coklat Cip Min Kaffe, Min Kaffe you all boleh bertahan untuk 20 hari.

Sebotol Nurich Garlic Tablet ada 80 tablets. Setiap hari ambil 4 biji tablets. So, sebotol boleh bertahan selama 20 hari.

So, overall, 1 set Kempis Perut boleh bertahan selama 10 hingga 20 hari.

Harga 1 Set Kempis Perut adalah RM79.00 termasuk postage untuk Semenanjung Malaysia.

Untuk Sabah dan Sarawak, harga 1 Set Kempis Perut adalah RM89.00 termasuk postage.

1 Set Kempis Perut mengandungi 1 kotak Min Kaffe dan 1 botol Nurich Garlic Tablet.

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Set Kempis Perut dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Set Kempis Perut, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

TESTIMONIALS

Perbezaan tenaga badan setelah mengambil Set Kempis Perut, gabungan Min Kaffe dan Nurich Garlic Tablet.

Another testimonial from customer yang memang mengamalkan Set Kempis Perut (gabungan Min Kaffe dan Nurich Garlic Tablet). Customer memberikan feedback bahawa perutnya lebih kempis sedikit, lebih mudah buang air besar dan badan rasa lebih ringan. Alhamdulillah, syukur…:)

Antara customer Mama yang repeat order Set Kempis Perut selepas mencuba satu set. Feedback dari beliau, selepas mengambil satu Set Kempis Perut, badan mudah sangat keluar angin. Sebelum ini, badan susah sangat hendak buang angin. And pengambilan Set Kempis Perut ini tidak membuatkan kepala rasa berat dan pening. Alhamdulillah, syukur…:)

Alhamdulillah, syukur…:) Feedback dari customer Mama yang mengamalkan Set Kempis perut secara consistent. Saiz badan berkurangan dan pernafasan beliau semakin baik. Semenjak beliau mengamalkan Set Kempis perut, banyak lendir yang dikeluarkan. Alhamdulillah, syukur…:)

Alhamdulillah, syukur…:) Customer repeat Set Kempis Perut, sebab katanya, kurang nafsu makan dan badan lebih ringan selepas mengamalkan Set Kempis Perut.

Sedikit peringatan. Sebaik-baiknya, jika you all membeli Set Kempis Perut dengan agent lain, dapatkan khidmat nasihat daripada agent yang you all berurus niaga. Buat masa sekarang, Mama hanya memberikan khidmat nasihat kepada pelanggan yang berurus niaga dengan Mama.

Terima kasih kerana memahami…:)

Untuk pembelian Set Kempis Perut, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan). Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180