Tips Untuk Pakai Semula Premium Beautiful Ketika Berpantang

0 Flares Filament.io 0 Flares ×

Untuk sebarang pertanyaan mengenai Premium Beautiful ataupun pembelian Premium Beautiful, you all boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com.

Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Untuk lebih details tentang tips untuk pakai semula Premium Beautiful ketika berpantang, boleh terus baca entry di bawah ya…:)

Entry ini khas untuk mana-mana kaum wanita yang sudah pun membeli Premium Beautiful ketika sebelum berkahwin, atau lebih specific, sebelum pregnant.

Tips Untuk Pakai Premium Beautiful Ketika BerpantangBiasa terjadi kepada kebanyakan customers Mama, beli Premium Beautiful waktu anak dara, waktu belum ada anak, badan memang solid-molid ha, tapi, once ada anak, oh my, badan kembang semangkuk, sampaikan size Premium Beautiful pun sudah bertukar. Sayang sangat lah kan, sebab Premium Beautiful bukannya murah, tapi boleh pakai sekejap sahaja.

Tips Untuk Pakai Balik Premium Beautiful Selepas 9 Bulan Tidak Pakai Masa Pregnant / Mengandung (Atau pun sudah lama simpan dalam almari…>_<):

  1. Start piece by piece dahulu. Usually boleh pakai Premium Beautiful Waist Nipper dahulu. In case you all tidak boleh cangkuk sampai ke bawah, (usually bahagian bawah perut tersebut memang agak besar selepas bersalin) cangkuk separuh bahagian atas dahulu.
  2. Kalau perut bahagian bawah masih besar dan buncit, rajin-rajinkanlah diri you all untuk tuam dan tungku. Rahim masih kembang dan kemungkinan besar darah ketul-ketul masih banyak lagi dalam rahim you all. Bertungku memang membantu sangat untuk mengecutkan rahim you all, so perut you all akan selalunya, jadi flabby. Masa itu, memang senang untuk cangkukkan Waist Nipper you all.
  3. Pakai secara berperingkat. Mulakan dengan 2-3 jam hari pertama pakai balik Premium Beautiful. Jangan paksa diri sebab sudah lama kan tidak pakai. Esoknya tambah ke 4 jam. Dan begitulah seterusnya, sehinggalah badan you all boleh tahan pakai 8 jam sehari macam biasa.
  4. Once luka jahitan di bahagian bawah sudah baik or you all sudah tidak rasa sakit sangat, boleh start pakai semula Premium Beautiful Long Girdle. Pemakaian Premium Beautiful Long Girdle sangat-sangat membantu untuk menyokong semula peranakan kita yang telah jatuh masa pregnant and proses bersalin. Especially untuk yang berpantang sendiri (tiada orang lain untuk jagakan diri kita yang sedang berpantang), and kita yang ada toddler (anak yang masih kecil), memang disarankan sangat-sangat cepat-cepat pakai Premium Beautiful Long Girdle, in case kalau you all hendak lasak sikit. Tapi, kurang-kurangkan aktiviti lasak-lasak ya, ketika berpantang ini.
  5. Long Bra Premium Beautiful mungkin agak ketat sedikit (or banyak) selepas bersalin. You all boleh cuba pakai bra extender, in case kalau ukur lilit badan sudah bertambah. Kalau cup Long Bra tidak muat, sama ada you all kena tunggu dulu or salah satu solution nya, you all boleh beli Premium Beautiful Short Bra ikut size badan semasa, untuk dipakai sementara breast you all get back to normal cup size. Especially kalau menyusu badan, memang breast akan membesar banyak. So, somehow, samada you all boleh pakai nursing bra, ataupun kalau untuk support yang lebih baik, boleh dapatkan Premium Beautiful Short Bra. Premium Beautiful Short Bra ini memang sangat selesa untuk dipakai for daily basis. Hendak menyusu senang, hendak pam susu pun senang.

So, itu beberapa tips penting, bagaimana untuk you all boleh sarungkan kembali Premium Beautiful you all ketika berpantang. Insya Allah, kalau follow tips-tips ini, Premium Beautiful you all, yang you all beli zaman anak dara, boleh dipakai semula. Provided janganlah badan you all kembang sangat. Make sure masa pregnant ini, jaga makan ya. Sebab kalau terkembang sangat-sangat, takut size Premium Beautiful you all langsung tidak muat.

And kalau you all henda baca testimonials ibu yang berpantang dengan Premium Beautiful, boleh baca pada link ini: Premium Beautiful Sebagai Set Berpantang Terbaik.

In case kalau you all ada any other questions / persoalan mengenai Premium Beautiful, boleh contact Mama at: +6 019 – 4419 180 (Izyan), or you can always email me at: lea4016@yahoo.com / lea4016@gmail.com. Mama sedia membantu you all untuk sentiasa tampil cantik dan sihat.

Link untuk terus direct WhatsApp Mama: http://www.wasap.my/60194419180

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *