Top Leaders Circle Raya 2014

Alhamdulillah, syukur…:)

Once more, Allah S.W.T. beri kelapangan, beri satu lagi peluang untuk semua Top Leaders Circle sisters and brothers, untuk berkumpul bersama-sama, dan meraikan suasana Raya Aidilfitri pada penghujung Syawal 1435 Tahun Hijriah.

TLC Raya 2014 - 2Alhamdulillah, syukur…:) Our top mentor, multi-millionaire mentor, CDM Abang Lan pun ada turut sama-sama memeriahkan majlis open house kami. Thank you so much, CDM Abang Lan kerana sudi menjajkkan kaki ke teratak kecil kami.

TLC Raya 2014 - 5The foods memang sangat meriah. Semua disediakan dengan kerjasama oleh Top Leaders Circle sisters and brothers. Alhamdulillah, masing-masing memang ada bakat dalam catering rupa-rupanya. Ada soto, daging dendeng, rendang, pulut, nasi minyak, nasi dagang dan pelbagai jenis makanan lagi. Memang kenyang sangat we all pada malam itu. Kuih-muih dan pelbagai jenis pemanis mulut pun ada.

TLC Raya 2014 - 9Mama bawa kuih Seri Muka. My favourite kuih traditional. Memang suka sangat dengan kuih Seri Muka ini. And pada malam itu, ramai sangat puji kuih Seri Muka yang Mama bawa ini sangatlah sedap dan berlemak gitew. Even the children yang datang pada malam itu memang suka melantak kuih Seri Muka ini.

Untuk orang-orang Shah Alam, in case you all hendak order kuih Seri Muka ini, you all boleh directly contact: Nurul Mirza: 019 – 3836 185. Nurul Mirza ini based in Shah Alam. You all boleh directly contact dia, sebab kuih Seri Muka yang dia buat memang awesome and harga pun tersangatlah berpatutan.

  • TLC Raya 2014 - 7My outfit for that night:
  • Atiyah Pleated Jubah from Calaqisya
  • Zaraa Shawl from Calaqisya

TLC Raya 2014 - 8Konon hendak hayun skirt lah sangat. With my business partner, my branch manager yang based di Ampang, Edalawati Md Isa. Her dress is from Zawara. Memang cantik sangat.

TLC Raya 2014 - 6Thank you so much to all my business partners yang dapat hadir ke majlis open house TLC Raya pada tahun ini. Mama sangat-sangat menghargai kehadiran anda semua. Cantik-cantik semua dress you all.

TLC Raya 2014 - 4Bukan main selfie, kan Ezreen and Ad?

TLC Raya 2014 - 3Wajib bergambar dengan Ikon Sohonita Malaysia, CDM Kak Salha Zain.

TLC Raya 2014 - 10Our little star of the night. Anak bakal CDM Ismalina Ishak. Baby Fya ini kalau, Aunty Izyan goreng kaki buat drumstick itu mesti tersangat sedap. Padat betul badan Baby Fya ini. Sekejap sahaja boleh dukung. Lenguh…T_____T

TLC Raya 2014 - 1Alhamdulillah, syukur…:) Our open house pada tahun ini memang sangat meriah. Thank you, Allah S.W.T. Insya Allah, kalau diberi kesempatan, pada tahun hadapan, kita akan berjumpa lagi. Dengan jumlah yang lebih ramai, dengan lebih meriah. Insya Allah…:)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *